Fogyás Goji bogyóval

A Goji Bogyó nem csupán az egészségünkhöz járul hozzá jelentős mértékben, hanem a fogyásban is segíthet azoknak, akik szeretnének könnyen és gyorsan megszabadulni a felesleges plusz kilóktól.fogyas-zsiregetes-fogyokura-24

A goji bogyó fogyást előidéző hatását először azok tapasztalták meg, akik valamilyen betegségre fogyasztották. Azt vették észre sokan, hogy a goji kúrájuk alatt a testsúlyuk is csökkent (jelentősen túlsúlyosoknál 20-30 kg-ot).

A Goji Bogyó nagymértékben fokozza a szervezet anyagcseréjét, így sok embernél bámulatos eredményekre képes a fogyókúra területén.

A Goji szabályozza a vércukorszintet, miközben a koleszterint is megfelelő mértékre állítja be, gazdag tápanyagtartalmával pedig feltölti a szervezetet szinte minden szükséges vitaminnal és nyomelemmel, így az étvágyat is jelentősen csökkentheti. Tehát a Goji eltelít, így kevesebbet ehetünk, miközben mégis el vagyunk látva minden létfontosságú tápanyaggal.

A Goji Bogyóval könnyű a fogyás

Ha gyors és egyszerű fogyásról hallunk, akkor a legtöbben már csak legyintünk, mert nem hisszük el, hogy ez valóban lehetséges volna. Pedig bizony már több mint 2000 éve áll rendelkezésünkre egy olyan táplálék, mellyel valóban bárki számára elérhető a látványos és gyors fogyás, ráadásul mindezt az egészség megőrzése mellett.

Ez a szupertáplálék természetesen a Goji Bogyó, mely számos vizsgálatban is bizonyította már elképesztő anyagcsere-fokozó hatásait. 

Hogyan segíti a Goji Bogyó a fogyást?

  • A Goji Bogyóban jelen lévő poliszacharid molekulák 5-szörösére pörgetik fel az anyagcsere folyamatát, mely igen jelentős mértékben hozzájárul a zsírsejtek számának és méretének csökkenéséhez. Mindez pedig abban nyilvánul meg számunkra, hogy a táplálkozás során felvett zsírok tulajdonképp maguktól elégnek, így a hájréteg folyamatosan csökkenhet.
  • A Gojiban található béta-sziszterol csökkenti a káros koleszterin szintjét a májban, mely koleszterin jelentősen hozzájárul az elhízáshoz. Éppen ezért a Goji e hatása által is nagymértékben támogatja a szervezetet az eredményes fogyásban.
  • A Goji Bogyó fokozza a növekedési hormon termelődését is, melyet másként az ifjúság hormonjának is szoktak nevezni. Ez nem is véletlen, hiszen e hormon hathatósan lassítja az öregedési folyamatokat, és a bőr állapotára is rendkívül pozitívan és fiatalítólag hat. 

 A Goji bogyó leolvasztja a zsírpárnákatfogyas-zsiregetes-fogyokura-26

A Goji Bogyó tehát kivételes hatóanyag-összetételével pártalan módon képes támogatni a szervezetet a felesleges kilóktól való megszabadulásban, és a hájréteg leolvasztásában.

Ráadásul a Goji mindeközben hozzájárul a szervezet egészséges működéséhez is. 

A Goji Bogyó a 30 évnél idősebb nők esetében még látványosabb hatásokat érhet el, mivel ezután a kor után már jóval nehezebben hat a sportolás és a fogyókúra, és ezek eredménye is kevésbé tartós általában.

Ráadásul a Goji Bogyó abban is segíthet, hogy a fogyás után ne maradjon vissza petyhüdt bőr és fogyási csíkok, így a fogyás biztonságos és esztétikus is egyben.

Persze mindenki szervezete más és más, így mindenki esetében eltérően hat a Goji, mint ahogy minden más táplálék is. Annyi azonban biztonsággal kijelenthető, hogy a Goji Bogyó kivételes módon felpörgeti a teljes anyagcserét, így akár heti több kilótól is meg lehet szabadulni a segítségével.

Fogyúkúrás céllal fogyasszunk napi 30-60 ml bio goji gyümölcslevet étkezések előtt vagy után.